
تربیت نیروی انسانی متخصص
تربیت نیروی انسانی متخصص؛ کلید توسعه اقتصادی در دانشکده بازار و کسبوکار
رئیس دانشکده مدیریت بازار و کسب و کار گفت: برنامهریزی برای ایجاد دورههای کاربردی و مشارکت مستمر با مدیران صنعت، راهی به سوی ارتقای اشتغالپذیری دانشجویان و تسهیل ورود آنها به بازار کار خواهد بود.
دکتر حسن دهقان دهنوی، رئیس دانشکده مدیریت بازار و کسب و کار دانشگاه واحد یزد، در گفتوگویی با روابط عمومی این دانشگاه، بر اهمیت تربیت نیروی انسانی متخصص و ارتقاء ارتباط دانشجویان با بازار کار تأکید کرد. وی اقدامات صورت گرفته برای همسوسازی آموزشها با نیازهای واقعی صنعت و چالشهای موجود در این مسیر را مورد بررسی قرار داد و چشمانداز روشنی برای آینده دانشگاه و کسب و کارهای استان ترسیم کرد.
در ادامه این مصاحبه را میخوانیم؛
روابط عمومی دانشگاه؛ دیدگاه شما درباره اهمیت تربیت نیروی انسانی متخصص در دانشکده بازار و کسب و کار چیست و چرا این امر برای توسعه اقتصادی کشور ضروری است؟
دکتر دهقان دهنوی: در دنیای امروز، پیشرفت و توسعه سازمانها به میزان علم و دانش کارکنان و به ویژه مدیران آن وابسته است به همین دلیل آموزش مدیران نقش اساسی در موفقیت سازمان ایفا می کند. مدیریت موثر ترکیبی از توانایی های ذاتی و مهارتی های اکتسابی است که می توان از طریق آموزش های هدفمند بهبود داد مدیران موفق نه بصورت ذاتی بلکه با تلاش و آموزش به جایگاه رهبری می رسند از این رو آموزش مستمر و موثر مدیران تضمین کننده بقای سازمان است. دانشکده بازار و کسب و کار تلاش خواهد کرد علاوه بر ارتقای کیفیت خدمات، تناسب سازی آموزش را با نیازهای واقعی بازار را نیز انجام دهد تا نیروی انسانی متخصص با کیفیت مناسب در اختیار بخش های اقتصادی کشور قرار گیرد.
روابط عمومی دانشگاه؛ چه اقداماتی برای تقویت ارتباط دانشجویان با بازار کار قرار است انجامگیرد و این اقدامات چه تأثیری بر اشتغالپذیری دانشجویان دارد؟
دکتر دهقان دهنوی: سـازگاری مهـارتهــای کـسب شـده در تحـصیلات دانـشگاهی بــا مهارتهای موردنیاز بازار کار، عاملی تعیـین کننـده در میـزان اشـتغال دانش آموختگان دانشگاهی است. فعالیتهای دانشگاهی ضمن ایفـای نقش در تولید علم و دانش در سطح جهان، باید به تدوین برنامه هـای راهبردی با هدف توانمندسازی دانشجویان بـرای ورود بـه بـازار کـار سوق داده شوند. در این راستا دانشکده بازار و کسب کار استان یزد در حال برنامه ریزی دوره های کاربردی برای دانشجویان با حضور مدیران صنعت می باشد به نحوی که دانشجو در این دوره ها علاوه بر فراگیری مهارت های مورد نیاز سازمان با چالش ها و تنگناهایی که سازمان ها با آن مواجهه هست، آشنا می شود و بصورت کارگاه یی به حل مساله می پردازد.
روابط عمومی دانشگاه؛ آقای دکتر به نظر شما بزرگترین چالشی که در راه تحقق اهداف دانشکده با آنها مواجه هستید، چه هستند و چه برنامهای برای حل آن دارید؟
دکتر دهقان دهنوی؛ بهطور کلی خلا رشته های مهارت محور و ارتباط موثر دانشگاه با صنعت در کشور قابل مشاهده است ولی دانشکده بازار و کسب و کار در این زمینه دارای نقاط قوت می باشد. از یک طرف نیمی از مدیران ارشد در سازمان های صنعتی و دولتی استان فارغ التحصیل دانشکده بازار و کسب و کار می باشند که با رایزنی های صورت گرفته تقریبا همه مدیران جهت همکاری با دانشکده بعنوان استاد عرصه اعلام آمادگی نمودند و از جهت دیگر تیم اجرایی دانشکده بازار و کسب و کار از اساتید توانمند و صاحب سبک در رشته های حسابداری، مدیریت و اقتصاد تشکیل شده است. بنابراین برای رسیدن به اهداف دانشکده، چالش اساسی مطرح نمی باشد
روابط عمومی دانشگاه؛ چه پیامی برای همکاران دانشگاهی؛ اعضای هیئت علمی، کارکنان، دانشجویان در رابطه با برنامهها و چشمانداز آینده دارید و اگر مطلبی هست که در سوالات نیامده بفرمایید؟
دکتر دهقان دهنوی؛ کلیه برنامه های اجرایی در دانشکده بصورت تیمی و با مشارکت اعضای هیات علمی و دانشجویان در حال تدوین می باشد. و امید است یک دنیای جدید برای کسب و کار خلق کنیم.