شب‌بیداری برای برنامه‌ریزی در راستای کاهش حداقلی تصادفات یزد رواست

شب‌بیداری برای برنامه‌ریزی در راستای کاهش حداقلی تصادفات یزد رواست

استاندار یزد با اشاره به آمار فوتی های حوادث رانندگی امسال در استان گفت: شب‌بیداری برای برنامه‌ریزی منسجم و عملیاتی برای کاهش حداقلی تصادفات رواست.

به گزارش یزدپرس، مهران فاطمی در نشست شورای راهبردی کاهش تصادفات استان یزد با اشاره به آمار ارائه شده مبنی بر فوت ۱۸۶ نفر در حوادث رانندگی طی شش ماهه نخست سال جاری، گفت: فوت حتی یک نفر در سانحه های رانندگی زیاد و دردناک است و ضمن داغدار کردن چندین خانواده، خانواده فرد را درگیر مسائل و مشکلات متعدد دیگری می کند.
وی با بیان اینکه شب بیداری برای برنامه ریزی منسجم و عملیاتی برای کاهش حداقلی تصادفات رواست، اظهارداشت: هر گونه حسن مدیریت و پیگیری که منجر به نجات جان انسان ها و جلوگیری از بروز تصادفات شود مشمول آیه «مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا: هر کس نفسی از مرگ نجات دهد مثل آن است که همه مردم را زندگی بخشیده است» می شود.
استاندار یزد با اشاره به ضرورت انجام اقدامات اساسی در حوزه فرهنگ ترافیک و رانندگی، خاطرنشان کرد: راهبردی ترین اقدام در حوزه کاهش تصادفات اقدامات فرهنگی است لذا باید با محوریت معاونت اجتماعی و فرهنگی نیروی انتظامی و مشارکت دستگاه ها، بسته فرهنگی و آموزشی اثربخشی در این مقوله تدوین شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به لزوم تهیه بانک جامع آماری در مباحث مربوط به تصادفات درون شهری و برونشهری پرداخت و افزود: این اطلاعات مبنای تحلیل درست و دقیق مسائل و مشکلات این حوزه و اخذ تصمیمات لازم برای کاهش حداقلی تصادفات و فوتی های ناشی از آن خواهد بود.
فاطمی اضافه کرد: طرح اصلاح نقاط حادثه خیز جاده های استان به ویژه در محورهای فرعی و روستایی تهیه شود تا از این طریق بخشی از مسائل مربوط به حوادث جاده ای مرتفع گردد.
استاندار یزد همچنین با بیان اینکه حضور فیزیکی پلیس در جاده ها؛ به ویژه محورهای سانحه خیز باید پر رنگ و محسوس باشد، گفت: در این زمینه از توان نیروهای مردمی نیز استفاده شود.