موفق به ایجاد پلنت‌های استحصال طلا

موفق به ایجاد پلنت‌های استحصال طلا

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین (تاصیکو) گفت: تاصیکو در دو حوزه معدنی بسیار مهم طلا در دو شهرستان تفتان و سقز مشغول معدن کاری است و در این دو حوزه موفق شدیم پلنت‌های استحصال طلا هم ایجاد کنیم.
به گزارش سایت خبری تحلیلی معدن ۲۴، «امیرحسین نادری» در گفت وگویی افزود: هم اکنون در تفتان طلا به بهره‌برداری رسیده که ظرفیت آن ۵۰۰ کیلوگرم در سال است. همچنین برنامه توسعه‌ای این معدن تا یک تن، سپس ۵ تن و پس از آن ۱۰ تن در سال را در دستور کار داریم. بعد از آن شرکت را در بورس ثبت خواهیم کرد و در اسرع وقت سهام آن را خدمت هموطنان عرضه خواهیم کرد.
نادری ادامه داد: در کردستان نیز با ظرفیت ۵۰۰ کیلوگرم در سال در حال آغاز کار هستیم و امیدواریم اواسط سال آینده بهره‌برداری از معادن طلای سقز را آغاز کنیم.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر آن یک مجتمع نقره نیز داریم که اکنون تجهیزات آن خریداری شده و مشغول نصب آن هستیم.
مدیرعامل تاصیکو ادامه داد: اواسط سال آینده بهره‌برداری از معدن نقره را با ظرفیت ۵۰ تن نقره در سال خواهیم داشت.

مذاکرات جدی برای واگذاری فباهنر به فملی
وی در ادامه در خصوص واگذاری بلوک فباهنر به فملی افزود: این واگذاری از دیرباز در دستور کار مدیران هر دو شرکت بوده است.
نادری توضیح داد: فباهنر مهم‌ترین شرکت در حوزه شکل دهی مس است و آلیاژ بر پایه مس را تولید می‌کند؛ از این رو همواره مورد توجه مدیران ارشد فملی بوده است و فکر می‌کنم این مذاکره جدی باشد.
وی خاطرنشان کرد: اکنون قیمت گذاری توسط شرکت تامین سرمایه انجام شده و منتظریم تا چنانچه توافق انجام شد ان را به اجرا برسانیم. با این حال قبل از آن از طریق بورس به آگاهی اهالی بازار سرمایه خواهیم رساند.

مصارف ناچیز زغالسنگ در کشور با وجود ظرفیت حداقل ۳ میلیارد تنی
مدیرعامل شرکت سطح تامین همچنین در خصوص زغالسنگ گفت: زغالسنگ نقش کلیدی در تامین انرژی و تبدیل به فرآورده‌های مختلف از جمله گاز سنتز، بنزین و گازوئیل در جهان دارد و در دنیا ۳۰ تا ۴۰ درصد انرژی دنیا از زغالسنگ به دست می‌آید.
وی بیان داشت: در کشورمان با وجود دارا بودن حداقل ۳ میلیارد تن زغالسنگ، اما تقریبا هیچ نقشی در تولید انرژی و تبدیل آن به مواد استراتژیک مورد نیاز نداریم.
نادری اظهار داشت: با توجه به اینکه نیمی از زغالسنگ کشور در زیرمجموعه های تاصیکو تولید می‌شود، درصددیم طی همکاری با مجموعه‌های مختلف حاکمیتی مصارف زغالسنگ را با رعایت مسائل زیست محیطی افزایش دهیم.
وی یادآور شد: اکنون کشور چین ۶۰ درصد از محصولات پتروشیمی خود را با تبدیل زغالسنگ به گاز سنتز تولید می‌کند که نشان دهنده اهمیت زیاد آن است.
مدیرعامل تاصیکو ادامه داد: سال گذشته چینی‌ها موفق شدند ظرفیت تولید بنزین خود از زغال سنگ را به دو برابر برسانند و امیدواریم ما نیز بتوانیم در این حوزه سرمایه‌گذاری مناسبی داشته باشیم.